Увага! Користувач не має права розміщувати інформацію, використовувати Сайт, якщо він не згоден з Політикою конфіденційності або, якщо він не досяг встановленого законодавством віку, коли він має право укладати Угоди, або обмежений в своїх правах згідно закону, або не є уповноваженою особою компанії, від імені якої розміщується інформація.

 

Важливо! Піклуючись про розвиток взаємовідносин з клієнтами та Користувачами нашого Інтернет-магазину «ЗОЛОТА ДІЖКА», розуміючи важливість забезпечення охорони Ваших персональних даних, з метою вирішення можливих протиріч і непорозумінь ми підготували цю Угоду про конфіденційність (політику конфіденційності), далі по тексту – «Політика конфіденційності».

 

Дана угода про конфіденційність розроблена відповідно до вимог Закону України № 2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних» та інших нормативних актів українського законодавства, що регламентують правові відносини, пов’язані зі збором, обробкою, зберіганням персональних даних, а також правом громадян на невтручання в особисте життя та правом на самовираження.

1. Загальні положення

1.1. Ця Політика конфіденційності є невід’ємною частиною Правил користування (далі – «угоди»).

1.2. Будь-яка інформація, передана Сторонами одна одній при користуванні ресурсами сайту, є конфіденційною інформацією.

1.3. Використання Користувачем сайту Інтернет-магазину означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача, як це передбачено чинним законодавством про захист персональних даних. Крім того, Користувач дає дозвіл Адміністрації сайту збирати, використовувати, передавати, обробляти, зберігати і підтримувати інформацію про свої особисті персональні дані, а також на розсилку текстової та графічної інформації рекламного характеру.

1.4. У разі незгоди з умовами Політики конфіденційності Користувач повинен припинити використання сайту Інтернет-магазину.

1.5. Ця Політика конфіденційності застосовується лише до сайту Інтернет-магазину «ЗОЛОТА ДІЖКА». Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти за посиланням, доступним на сайті Інтернет-магазину.

1.6. Адміністрація сайту не перевіряє достовірність персональних даних, які надає Користувач сайту Інтернет-магазину.

1.7. Політика конфіденційності описує, які особисті ідентифікаційні дані, що Користувач може відправити через інтернет на сайт або передати іншим способом (далі – «Особисті дані»), збираються і використовуються Адміністрацією сайту. Крім того, Політика конфіденційності встановлює, як зібрані Особисті дані можуть бути виправлені або вилучені.

1.8. У разі розбіжності між правилами цієї Політики конфіденційності та іншими нормами Угоди останні мають переважну силу.

1.9. Дана Політика конфіденційності діє з «01» січня 2021 року та буде оновлюватися в міру необхідності і /або внаслідок змін чинного законодавства. Зміни вступають в силу з моменту публікації нової редакції Правил користування.

2. Предмет політики конфіденційності

2.1. Ця Політика конфіденційності встановлює зобов’язання Адміністрації сайту Інтернет-магазину з нерозголошення і забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати Адміністрації сайту при реєстрації на сайті Інтернет-магазину і / або при оформленні замовлення на сайті або по телефону для придбання Товару.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках даної Політики конфіденційності, надаються Користувачем з метою користування ресурсами сайту: шляхом заповнення реєстраційної форми на сайті Інтернет-магазину або оформлення Замовлення по телефону та включають в себе наступну інформацію:

  • прізвище, ім’я, по батькові Користувача;
  • контактний телефон Користувача;
  • адреса електронної пошти (e-mail);
  • адреса доставки Товару;
  • місце проживання Користувача;
  • банківські реквізити.

Надання Інтернет-магазину такої інформації здійснюється Користувачем свідомо і виключно добровільно.

2.3. Адміністрація сайту збирає і захищає як основні персональні дані, так і вторинну (технічну) інформацію, яка автоматично збирається програмним забезпеченням Сайту під час його відвідин (інформація про з’єднання і системна інформація), а саме:

  • IP адреса комп’ютера Користувача;
  • ім’я інтернет-провайдера;
  • ім’я домену;
  • інформація з cookies;
  • тип браузера і операційної системи, інформація про сайт, з якого Користувач здійснив перехід на Сайт;
  • час доступу;
  • реферер (адреса попередньої сторінки).

2.3.1. Зв’язок між IP-адресою і персональною інформацією Користувача ніколи не розкривається третім особам, за винятком тих випадків, коли це потрібно відповідно до законодавства країни, резидентом якої є Користувач.

2.3.2. Відключення cookies може спричинити неможливість доступу до частин сайту Інтернет-магазину, що вимагають авторизації.

2.3.3. Інтернет-магазин здійснює збір статистики про IP-адреси своїх відвідувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених операцій.

2.4. Будь-яка інша особиста інформація не обумовлена ​​вище (історія покупок, використовувані браузери і операційні системи і т.д.) підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п. 4.6. цієї Політики конфіденційності.

3. Цілі збору персональної інформації користувача

3.1. Персональні дані Користувача Адміністрація сайту Інтернет-магазину «ЗОЛОТА ДІЖКА» може використовувати в цілях:

3.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на сайті Інтернет-магазину, для оформлення, приймання та обробки Замовлення. Повідомлення Користувача сайту Інтернет-магазину про стан Замовлення.

3.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів сайту Інтернет-магазину.

3.1.3. Надання Користувачеві своєчасної і якісної підтримки (клієнтської і технічної), встановлення з ним зворотного зв’язку.

3.1.4. Здійснення доставки Товару.

3.1.5. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

3.1.6. Надання інформації Користувачеві (з його згоди) про спеціальні пропозиції, розпродажі, акції, знижки, інформації про ціни та інші відомості від імені Інтернет-магазину за допомогою розсилки:

  • Розсилки та інформаційні повідомлення будуть відправлятися на адреси електронної пошти або SMS-повідомленням на телефони Покупців, на регулярній основі.
  • Покупець може в будь-який час відмовитися від отримання розсилки, зв’язавшись з Адміністрацією сайту по телефону або за адресою електронної пошти, які зазначені на Сайті, або відвідавши свій Особистий кабінет на Сайті.
  • Інтернет-магазин не проводить спам-розсилок. Спам є відправкою небажаних повідомлень електронної пошти, зазвичай комерційного характеру, у великій кількості і неодноразово, особам, з якими відправник раніше не мав контакту, або тим, хто відмовився отримувати повідомлення даного роду.

3.1.7. Повернення грошових коштів (за бажанням Покупця).

3.1.8. Формування внутрішньої статистики для визначення напрямку розвитку Сайту і розробки маркетингових стратегій.

3.1.9. Отримання оцінки ефективності та поліпшення якості обслуговування Покупця.

3.1.10. Для інших цілей, що не суперечать чинному законодавству України.

4. Способи і терміни персональної обробки 

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. Особисті дані можуть бути передані третім особам для подальшої обробки відповідно до цілей, для яких Особисті дані були спочатку зібрані. При цьому ми гарантуємо, що треті особи забезпечать рівень захисту інформації, аналогічний нашому або вище:

4.2.1. Користувач погоджується з тим, що Адміністрація сайту має право передавати персональні дані кур’єрським службам, організаціям поштового зв’язку, операторам електрозв’язку, виключно з метою виконання замовлення Покупця, оформленого на сайті Інтернет-магазину, включаючи доставку Товару.

4.2.2. Адміністрація сайту та/або треті особи зберігають Особисті дані Покупця протягом строків, необхідних для виконання цілей, викладених в цій Політиці Конфіденційності.

4.3. Адміністрація сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.4. При втраті або розголошенні персональних даних Користувача Адміністрація сайту інформує Користувача про це.

4.5. Адміністрація сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

4.6. Сторони зобов’язуються дотримуватися цю Угоду, що регламентує правовідносини пов’язані з встановленням, зміною та припиненням режиму конфіденційності щодо особистої інформації Сторін і не розголошувати конфіденційну інформацію третім особам, крім випадків:

  • коли цього прямо вимагає уповноважений державний орган (наприклад, на письмовий запит суду);
  • передбачених в п.п. 4.2. цієї Політики конфіденційності.

4.7. Захист Особистих даних і конфіденційність:

4.7.1. Ми зобов’язуємося приймати всі розумні заходи для того, щоб до Ваших Особистих даних не отримали незаконний доступ треті особи.

4.7.2. Доступ до Особистих даних мають співробітники, які дотримуються строгих стандартів конфіденційності при обробці Ваших Особистих даних і обов’язки яких безпосередньо пов’язані з такою обробкою.

4.7.3. Для забезпечення безпеки і конфіденційності Особистих даних, які ми збираємо на Сайті, ми використовуємо стандартизовані системи обмеження доступу і захист паролями.

4.7.4. Адміністрація сайту прагне до створення беззастережно безпечних варіантів використання Сайту, але Ви повинні усвідомлювати, що інтернет, як всесвітня система об’єднаних комп’ютерних мереж, є вразливим середовищем. Тому конфіденційність Особистих даних, переданих через Сайт або по електронній пошті, не може бути повністю гарантована нами, оскільки окремі етапи передачі Особистих даних по інтернет-каналах знаходяться поза нашим контролем.

4.7.5. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічний засобів зв’язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.

4.8. Зміна та видалення Особистих даних:

4.8.1. Якщо інше не передбачено цією Політикою конфіденційності Користувач несе відповідальність за актуальність, точність і повноту своїх Особистих даних.

4.8.2. Інформація приватного характеру про Користувача, надана ним при заповненні реєстраційних форм, може бути в будь-який момент змінена або видалена Користувачем в Особистому кабінеті або відповідно до звернення до Адміністрації сайту за телефонами, які вказані на Сайті, або за адресою електронної пошти zolotadizhka@ukr.net.

5. Права та обов’язки сторін

5.1. Користувач зобов’язаний:

5.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування сайтом Інтернет-магазину.

5.1.2. Оновлювати, доповнювати надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

5.2. Права Користувача як суб’єкта персональних даних:

5.2.1. Права Користувача як суб’єкта персональних даних передбачені статтею 8 Закону України №2297 від 01.06.2010р. «Про захист персональних даних»:

«Стаття 8. Права суб’єкта персональних даних»

  1. Особисті немайнові права на персональні дані, які має кожна фізична особа, є невід’ємними і недоторканними.
  2. Суб’єкт персональних даних має право:
  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (знаходження) власника або розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • доступу до своїх персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;
  • отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім передбачених законом випадків, відповідь про те, чи зберігаються його персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст творів, які зберігаються у персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником і розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно або є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням або несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними або ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.
  1. Розпорядження персональними даними фізичної особи, обмеженої в цивільній дієздатності або визнаної недієздатною, здійснює її законний представник.


5.3.
Адміністрація сайту зобов’язана:

5.3.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, зазначених у п. 3.1 цієї Політики конфіденційності.

5.3.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без дозволу Користувача, за винятком п.п. 4.2 і 4.6 цієї Політики Конфіденційності.

5.3.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

5.3.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб’єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

Ваша конфіденційність дуже важлива для нас. Ми хочемо, щоб Ваша робота в Інтернет по можливості була максимально приємною і корисною, і Ви абсолютно спокійно використовували найширший спектр інформації, інструментів і можливостей, які пропонує Інтернет.

Кошик

0
image/svg+xml

Ваш кошик порожній

Продовжити покупки